Ik probeer het een maand!

Wat kan je van deze maand verwachten:

• Een maand vrij spelen

• Vrije deelname aan clubactiviteiten

• Vrij gebruik van een racket

• Gratis deelname aan de inloop training

• Een blik ballen cadeau

• € 18,50 p.p.

 

Een proefmaand kan elk moment worden afgenomen en kost maar € 18,50 per persoon. Besluit je om aansluitend een lidmaatschap bij de vereniging af te nemen, dan strepen wij de inschrijfkosten weg. Vul hier het formulier in en we nemen contact met je op om alles voor je te regelen.

 

 

Rommelpotten en vrij spelen

Op onze club kan je vrijspelen wanneer jij dat wilt. En als je aansluit bij één van de vele clubactiviteiten, tennis je ook met de andere leden. Niet zo gek als je bedenkt dat ruim zestig procent van alle leden elkaar ontmoeten tijdens de rommelpot momenten; dat zijn er maar liefst vier per week. En kijk er niet vreemd van op als je straks ook deelnemer bent van de Clubkampioenschappen, de Men’s day of Ladiesday. Zo gaat dat bij Nieuwe Sloot.

 

 

Kom naar de inlooptraining

De trainers zijn ook op jouw komst naar onze club voorbereid. Sluit tijdens je proefmaand elke donderdagavond gratis aan bij de les die zij voor alle leden hebben opengesteld. Een echte aanrader! Het is misschien wel slim om nog even te wachten met de aanschaf van een racket; de trainer adviseert je graag en tot dat moment geeft de receptie je graag een racket mee.

 

 

Binnen en buiten spelen

En speel je liever met je vaste maatje(s), dan heb je bij Nieuwe Sloot natuurlijk ook alle ruimte. Vanzelfsprekend in figuurlijke zin, maar ook letterlijk. Want ook op de drukste momenten is er altijd wel een baantje vrij. Desnoods op binnenbanen waar we in de zomermaanden kosteloos naar uitwijken (winter 50% korting). Ook erg fijn op de momenten dat het een keer gaat regenen. Jouw tennisafspraak gaat dus altijd door!

 

Ga nu voor een proefmaand tennis bij tennisvereniging Nieuwe Sloot en beleef de sport en de sfeer optimaal. Je hoort er deze maand helemaal bij en kan dus naast het vrijspelen aansluiten bij de activiteiten van de club. Wil je aansluiten bij een les (een echte aanrader!) dan ben je welkom op donderdagavond. Ook ben je welkom om aan te sluiten bij vier rommelpot momenten per week en tref je een clubactiviteit als bijvoorbeeld de clubkampioenschappen, dan doe je daar natuurlijk ook aan mee!

 

Met dit arrangement mag je een maand lang onbeperkt vrijspelen op de 9 tennis buitenbanen van tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot. Is het slecht weer? Dan zijn er altijd binnenbanen om naar uit te wijken. In de zomerperiode is dit kosteloos, in de winterperiode betaal je maar 50 % van de standaard baanhuur. Tijdens deze proefmaand is rackethuur inbegrepen en als welkomstcadeau krijg je een blik ballen cadeau.

Een proefmaand kan elk moment worden afgenomen en kost maar € 18,50 per persoon. Besluit je om aansluitend een lidmaatschap bij de vereniging af te nemen, dan strepen wij de inschrijfkosten weg.